Meet our crew

Det är dag fyra på vår resa och vi har just lämnat Kertemindes hamn med siktet inställt på Dagelókke på Lindó. Det blåser motvind och vi har motström också, så vår kära dieseldoris gör bara 3 knop istället för sina annars stadiga 5. Så jag tänkte att det helt enkelt är ett utmärkt tillfälle att  presentera våra två medresenärer på.

1

Victor kom med i planerna redan i maj och som tur var lyckades han ragga även Nadia till resan ca två veckor innan avfärd då våra andra aspiranter hade hoppat av. Jag visste sedan tidigare vilka de var, eftersom vi gått på samma skola men varken jag eller Gustav kände någon av dem särskilt väl. Men nu fyra dagar senare känns de båda som en självklar del i vårt crew och vi har riktigt roligt tillsammans.  Victor är en person med energi och den som letar upp stadens glassbar och andra barer när vi kommer i land. Nadia är lite lugnare och verkar njuta av varje ögonblick, speciellt de som har någon slags delfin eller nygjord falfel i sig. Så kanske trillar de in något gästinlägg från dem då och då, Victor har i varje fall lovat att han har en liten författarådra i sig och Nadia är alltid redo med kameran så fina bilder blir det också.

6 snabba

Victor:P1050872

 1. Salt eller sött? -Salt
 2. Styrka eller kondition? -Styrka
 3. Tält eller vindskydd? -Tält
 4. Barfota eller skor? – Barfota
 5. Vind eller vatten? – Vatten
 6. Bio eller film? – Film

 

 

Nadia:P1050845

 1. Salt eller sött? -Salt
 2. Styrka eller kondition? -Styrka
 3. Tält eller vindskydd? – Tält
 4. Barfota eller skor? – Skor
 5. Vind eller vatten? -Vatten
 6. Bio eller film? -Bio
Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

3 tankar på “Meet our crew

 1. Hej
  När ni kommer till Kiel så är det rätt långt till bunkring. I mitten på kanalen finns det en liten stad som är utmärkt att bunkra på. Kanalen tar runt 10 timmar att avverka . Seglar man blir dom griniga . I slutet på kanalen ligger Brunsbuttel (stavningen tveksam) där finns diesel. Se till att gå ut i Elbe (efter Slussen) med utgående tidvatten. Enorm skillnad! Slussarna har en liten flytbrygga att förtöja vid o det gör slussningen lätt . (Panama blir en annan historia !!) . Avgiften är helt ok, inte många kronor .
  Geronimo

  • Hej! Tack för de bra tipsen! Nu ligger vi och pustar ut i Cuxhaven :) Utströmmen i Elbe var minst sagt stark, vi kom upp i 9 knop med en motorgång på 3!
   Hälsningar

Lämna en kommentar