29, 5 timmar kvar till avgång

_MG_9468

Så då var det alltså dags, imorgon kl 15.00 ska vi kasta förtöjningarna, planenligt. Vi har tänkt att live-casta spektaklet på vår facebook-sida och bjudit in alla som vill vågar och kan att komma och vinka av oss. Mer om det här :)

Men hur det hela blir återstår att se. Vi ber iallafall Neptun om de bästa vindarna och hoppas även på att solen ska kika fram och skratta lite med oss. Det kommer att bli ett känslosamt farväl där på brygga C i Havsbadshamnen.

_MG_9517

Hur känns det nu då? Är det nervöst? Pirrar det? Frågorna är många och ja, det pirrar faktiskt lite varje gång som jag tänker på att vi faktiskt ska iväg imorgon. Lilla jag, som för ganska exakt ett år sen hoppade på en segelbåt vid namn Divina Remi i Karlskrona, för att segla hem henne tillsammans med en snubbe jag knappt kände. Och segla, det kunde jag väl inte heller så värst bra. Men nu står jag här, många erfarenheter rikare och med sjösjukan lite längre bort än förut och ska ge mig ut på de sju haven. Och ja, jag kommer att tycka att det är läskigt, jag kommer att hänga över relingen vissa stunder och jag kommer att längta hem ibland.

Men jag kommer också att ha så jävla kul på vägen!

_MG_9361

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

2 tankar på “29, 5 timmar kvar till avgång

Lämna en kommentar