Boarding completed

p1080116

Så idag den 27 november 2016 var vi plötsligt fulltaliga i vårt crew inför Atlanten. Mårten anlände någon gång efter 15 snåret och det kändes verkligen att vi kommit ännu ett steg närmare överfarten. Planerad avgång är just nu till på onsdag-torsdag då vinden inte ser så jättebra ut de närmsta dagarna. Men vi har ändå lite grann kvar att fixa med, så det är ingen fara för oss. Sista delen av bunkringen kommer imorgon (de har utkörning här, woop woop!), dingen ska tvättas av och stuvas undan, båten ska städas och så ska vi köpa lite grejer i marinshoppen.

De senaste dagarna har vi fixat lite småsaker inför Gustavs födelsedag som var igår, han har utnyttjat sin bodyboard-lektion som han fick och så har vi bunkrat det mesta inför överfarten. Det är riktigt kul faktiskt! Man går där i affären, hylla efter hylla och packar ner allt möjligt i matväg som kan vara bra att ha och så väldigt mycket av allt. Basen bygger vi på potatis, pasta, ris och matvete och sen blir det olika bönor, kokosmjölk, fiskkonserver med mera till det. Och så havregrynsgröt till frukost såklart!

p1080110

Riktigt kan jag nog inte förstå vad det är jag gett mig in på. 21-25 dygn till havs på en 31 fots båt med tre andra kanske inte är det allra lättaste. Men vi har hunnit tagga till en del här de senaste dagarna och Anna har anpassat sig riktigt bra ombord och det känns som om vi alla trivs bra ihop. Så nu är jag faktiskt riktigt taggad och hoppas att det här kommer bli så bra det bara går. Biblioteket är fullt, filmer är med, julskivor är packade och fia med knuff är också närvarande. Så nu är det bara att köra!

p1080084

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

6 tankar på “Boarding completed

  1. Gott för ett modershjärta att se fler ”hands on deck”. Ett avlägset, välkommen ombord, till Anna och Mårten!!!!!!
    Kramar

Lämna en kommentar