Dags att sticka söderut igen!

Idag verkar vara ända luckan i de starka vindarna som varit de senaste veckan och ska vara veckan framöver, så då passar vi på att sätta segel ner mot Roseau på Dominica! :)  Där ska vi utforska resten av alla vattenfall och häftiga vandringsleder!

Dagarna sen vulkanbestigningen har vi mest chillat runt och fixat med grejer, hängt lite på stranden och spelat strandtennis (något vi inte gjort sen Frankrike tror jag) och tittat på en mycket konstig film vid namn Cell (se den inte).

 

Vi tänkte också passa på att berätta att vi skaffat Patreon, ni kanske sett länken här på sidan, det är helt enkelt en donationssida där man kan välja att stödja någon med en liten summa, i vårt fall per publicerad YouTube-klipp. Så känner ni att ni är intresserade av att stödja oss ännu mer än ni redan gör och ta del av exklusiva inlägg enbart för vår Patreon-crew, klicka in på länken nedan:

https://www.patreon.com/oceanaround

Pussokram!

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

2 tankar på “Dags att sticka söderut igen!

  1. Hej, supertrevlig blogg! Hittade in hit för ett tag sen efter några googling då jag letade efter lite inspiration. Jag och min kille har som plan att dra ut och segla jorden runt om några år. Vi ska bara spara ihop lite pengar först ;)
    Så tänkte fråga er hur ni tänkt med budget? Hur mycket har ni tänkt att det ska kosta så länge ni är borta? Hur mycket har det kostat hittills? Vad för något är det ni räknat med kommer kosta? (mat, etc) Har ni stött på några kostnader hittills som ni inte räknat med?
    Det är verkligen superkul att följa er och se era videos, har blivit Patron nu också :)

    • Hej Petra! Spara ihop pengar är en bra idé, åtminstone om man ska segla jorden runt :) Vad kul att du följer oss och vi tackar så hemskt mycket för stödet! Skickar ett mail till dig med svaren på frågorna så kan vi prata vidare där :)

Lämna en kommentar