Flagga och glömda gardiner

Bara 11 dagar kvar! Helt galet! Och listan med saker att fixa börjar bli lite kortare. En av punkterna var att måla en flagga som vi skulle kunna hissa upp i masten under seglarveckan och sen ha med oss jorden runt. Av en slump råkade min goda vän Kristina ha några extra lakan hemma, varav ett blev virket till vår lilla banderoll.

image

Efter några dagars textmålande hos Elin bar det av till min hemort Nossebro för att få hjälp av slättens bästa sömmerska – Anna, som också råkar vara min bästa vän. Här sydde vi ihop flaggan och fixade nya gardiner till båten. Dessvärre glömde vi dem och flaggan när vi skulle åka därifrån men flaggan är redan påväg och gardinerna kommer på lördag. Så snart kommer man att kunna se både nya gardiner och flagga på brygga C.

image

Lite bad, nedpackande av prylar i flyttlådor och provsmakning av Nossebros stolthet Erikssons grillkorv hann vi också med. Trots att den enligt Gustavs smak inte slog Uddevallarna som Bohuslänningarna så kärt älskar kvalade den ändå in på topp två. Och med det var vi ganska nöjda med vårt besök i Sveriges tråkigaste kommun (se TV4:s nyhetsreportage) och tackade för oss!

1

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

2 tankar på “Flagga och glömda gardiner

Lämna en kommentar