Hemma igen och 20 dagar kvar

Hemma igen! Så konstigt, så underbart, så gungigt! ;)

Efter drygt fyra veckor på Sparrevikens lägergård som Kajakus (kajakinstruktör) var det dags att åka hem igen och trycka på play. För det var lite så det kändes, som om jag fick pausa mitt eget liv i fyra veckor och bara leka lite, kajaka, hajka och ha det allmänt gött. Riktigt skönt, samtidigt som det är krävande att vara ledare på ett läger med 14-15 åringar 24/7. Men framförallt har det varit otroligt givande och roligt! :)

1

Och nu är det en hel del som måste göras innan avfärd. Vi skrev en lista nu imorse och det blev  väl upp emot en 50 punkter och jag blir lite taggad av att bara se den! Nu kör vi på riktigt liksom. En av punkterna är att byta ut en del filter och serva motorn lite grann. För att få bättre koll på just det var vår vän Göran ombord igår och förklarade vilka delar som skulle vara bra att byta ut innan avfärd, vilka delar som är bra att ha med extra av och så vidare. Gustav var med och kikade och pillade medan jag observerade och antecknade, så nu har vi förhoppningsvis lite bättre koll på vår dieseldoris, för det kan man väl inte direkt påstå att vi hade innan. Tack så hemskt mycket för det Göran!

Kvällen avslutades med lite träning och några väl stekta vegoburgare som blivit något av en favorit.

P1050735

Och nu om bara TJUGO dagar börjar det stora äventyret! Helt sjukt! Galet! Vad ska jag säga liksom? Jag är så himla förväntansfull över hur jag själv kommer att klara av det och utvecklas, hur jag kommer att reagera och agera i olika situationer. Jag har skrivit det förut men ju närmre avfärd vi kommer desto mer inser jag vad det faktiskt är jag ska göra. Det är spännande och lite läskigt och ligga där i kojen innan läggdags, lyssna på hur vinden viner och vågorna kluckar och föreställa sig att man om någon månad kommer att ligga på samma ställe men vara omgiven av hav så långt som ögat kan nå, i en båt på 31 fot vid namn Divina Remi.

2

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

Lämna en kommentar