Våra framtida planer

Hej igen allihopa!

Tiden går fort och vi har hunnit med en hel del sen vi hördes vid sist, firat jul och nyår, åkt lite skidor (som några av er kanske sett på vårt senaste youtube-klipp? ;) Om inte kan ni se det HÄR < klick), vi har varit och föreläst i Falkenberg, tack så jättemycket till alla er som kom och lyssnade på oss där och även föreläst i Lysekil, så tack också till er! :)

Våra framtida planer ser ut som såhär; Gustav kommer att flyga ner till båten nu den 25:e januari och jag kommer förhoppningsvis att åka efter i början på mars. Anledningen till att vi valde att göra som så var att båten behöver tas hand om och läggas i vattnet och jag behöver fortfarande ta hand om mig själv och min huvudvärk ett tag till och blir därför kvar. Gustav kommer sen att mötas upp av tre andra matroser i början av februari som kommer att hjälpa honom i ordning med båten och att segla den, förmodligen norrut. Planen om att segla jorden runt finns också kvar i bakhuvudet, men under rådande omständigheter har vi valt att lägga den på hyllan ett litet tag.

Om det känns konstigt? Visst gör det det, men samtidigt vet vi var vi har varandra och tror att detta är den bästa lösningen för alla inblandade just nu. Jag ska under tiden resa runt till lite olika vänner i Sverige, annars hade jag nog blivit galen av att veta att Gustav chillar runt i Karibien (även om han nu kanske inte direkt kommer att chilla så mycket) och komma på den bästa möjliga lösningen till min huvudvärk. Jag märker redan en förbättring sen jag bara jobbar 70% och trotsat smärtorna för att träna ändå. Ska även testa det här med bettskena på natten för att se om det kan ge något.

Hur som helst är jag övertygad om att det kommer att bli bra och är supertaggad inför det halvår vi har framför oss. Även om siktet just nu inte är inställt på jorden runt! Vi kommer naturligtvis att fortsätta lägga upp youtube-klipp och posta bilder på Instagram, så se till att ni har koll på oss där, här på hemsidan kommer det nog att bli lite mer sporadiskt framöver men vi hoppas att ni vill följa oss på vår resa ändå!

Massor av kramar

Linn och Gustav

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

5 tankar på “Våra framtida planer

  1. Har du testa akupunktur för din huvudvärk och ätit rent magnesium , inte blandat ned vitaminer och mineraler , bara rent finns på hälsokost och apotek !!
    Akupunktur jan hjälpa , det har hjälpt min man och mig efter våra whiplash ! Krya på dig

Lämna en kommentar