Vi flyttar in

Väska efter väska åker in i bilen. Det är äntligen dags för dagen då vi ska bli adresslösa och flytta in i vår båt!
Våren har sprungit förbi i ett rasande tempo och nu sitter vi här i en fullsmockad bil på väg mot Divina Remi. Sopsäckar och diverse lådor fyller snart sittbrunnen till bredden medans Linn försöker få sakerna på plats nere i båten. Mycket kläder blandat med elektronik och andra bra att ha saker pryder snart insidan av skutan. Det börjar faktiskt bli riktigt hemtrevligt.

2

Jag tycker verkligen inte om att flytta, men den här gången känns det annorlunda. Det känns inte riktigt som vi flyttar. Utan mer som att vi tar ett väldigt stort steg närmare det stora äventyret. Nu när vårt gamla rum står tomt så känns allt genast mycket mer verkligt. Nästan som om resan ska börja redan imorgon. Lite tur dock att så inte är fallet. För vi har fortfarande lite saker som behöver fixas innan avfärd.

1

När allt tillslut är på plats har klockan nästan hunnit bli midnatt, och våra magar påminner oss om den bortglömda middan. Det får bli lite pasta med rester från lunchen.
En stund senare tar vi oss tillbaks till Divina och firar vår flytt med lite bubbel och det sista på en chokladglass. För att därefter knö oss ner i kojen och somna till tamparnas knarrande visor.

3

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

2 tankar på “Vi flyttar in

Lämna en kommentar