Tack för mig Divina Remi – Anna Gros

(Den andre januari fick vi dessvärre lätta ankar igen eftersom att det blivit dags för Anna att läma oss. Vi lämnade henne vid busshållplatsen i Le Marin (hon hade lyckats få tillbaka både plånbok och mobil) och sen gick vi med sorgsna hjärtan hem till en tom båt. Så tack Anna! Tack för att du är en så fantastisk männsika! Det har varit så sjukt kul att lära känna dig och vi kommer verkligen att sakna dig ombord! Ta hand om dig! Massor av kramar Linn)

p1080553

Det har varit ett sant nöje att få segla under din stolta flagg. I detta nu sitter jag på ett flygplan som ska ta min kropp från Martinique till Paris och vidare till Stockholm. Dock kommer nog min själ och mitt jag komma lite senare för jag tror inte i min vildaste fantasi att den kan hinna med i detta tempo. Att segla i 21 dagar över ett hav, det hann den inte ens med. Det tog ju ett tag att ta in, landet på andra sidan Atlanten. Obeskrivlig känsla.. Hur ska jag förstå att det där korallrevet jag dök på i morse kommer vara tusentals sjömil ifrån mig på bara några timmar. Nog om det, jag fattar tids nog att jag är hemma tillslut. Men slut är dock nu även detta äventyr och det är dags att tacka för mig.

Tack Devina Remi för den kaosiga kojen där jag kastats från skott till skott, tack för att du målat mina ben blå. Tack för att du är så stabil och plockar vågor som ingen annan. Jag vill tacka dig Gustav för att du alltid har sett till allas bästa och sett till att vi fått en trygg och välfungerande seglats. Tack för att du frälsat mig i fridykningens värld och tvingat mig utmana min fiskfobi. Jag vill tacka dig Linn för att du bet ihop trots sjösjuka och huvudvärk och att du nyfiket lyssnar på vadför konstigt jag än behöver säga. Att du höll mig sällskap i botten på lista av fia med knuff vinnsterna är bara ett exempel på hur glad jag är av ditt sällskap. Tack Mårten för din underbara humor, alla vaktavlösningar du gjort minnesvärda med din nyvakna yra stapelgång och alla fina diskussioner vi haft. Tack för att jag får provocera dig i oändlighet utan att du ens kastar mig överbord. Tack Neptun för de utmaningar och prövningar du ställt oss inför, tack för att vi fått dela allt från saltvatten, kakor och flygfisk med dig, Neptun. Tack för du försökte få min nya telfon ta simmborgarmärket.

Utan er hade denna resa aldrig blivit så här bra. Det var med nyfikenhet och visst vemod jag mönstrade på utan att känna en kotte ombord. Men oj så bra det blev, tänk va bra det kan bli bara man vågar ta det där klivet. Oavsett om det är ombord på ett skepp, en rymdraket i skogen eller ut ur garderoben så är det trots allt oftast grönare på andra sidan.

Sist vill jag tacka alla er som vi lämnat där hemma. Tack för att ni stöttar oss i förverkligandet av våra drömmar oavsett hur knasiga de än må vara. TACK för mig.

Ta hand om varnadra

Kram
Eagle-Eye Anna Gros

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

Lämna en kommentar