Trafalgar Falls

Dagen efter vår tur till Scotts Head regnade, ursäkta, ÖSTE det ner hela dagen. I och med det passade vi på att ladda upp nästa Youtube-klipp, vilket bara tog ca 6 timmar, haha. Men så kan det vara ibland, speciellt om man börjar att ladda upp det på fel ställe och först märker det efter 2 timmar. Inga sura miner för det, då hann vi få desto mer gjort. Klicka här för att se Youtube-klippet (klick)!

Nästa dag regnade det nästan lika mycket, men nu hade vi alldeles för mycket energi för att göra ingenting, så det blev Trafalgar Falls! På vägen dit passerade vi den botaniska trädgården där det finns ett Afrikanskt baobab träd som trillat ner på en skolbuss under orkanen David 1979 , som tur var fanns det inga personer i bussen när det inträffade. Det var häftigt att se att trädet ändå levde vidare och fortfarande gör! I vår hänförelse glömde vi helt bort att ta en bild men ni kan ju googla på det ;)

Efter 20 minuter i minibuss släpptes vi av i Wotten Waven vilket är en lite by strax nedanför Trafalgar. Här fanns en hel del span med varma källor men på grund av vädret såg de ganska tomma ut. Vid Trafalgars turiststation tog vi en liten paus innan vi gick upp till fallen. Och vilken syn! Eftersom det regnat så mycket forsade vattnet fram och vi som fått tips om att klättra upp en bit i fallen för att nå några naturliga varma pooler fick ändra våra planer. Istället hamnade vi på ett av de små spana nere i Wotten Waven där vi låg och göttade oss tills de att det stängde. Sen valde vi att gå hela vägen tillbaka då det inte hunnit bli så mycket vandring under dagen, något som är tämligen ovanligt här. Men så är vi ju inte riktigt normala heller ;)

På vägen hem gick vi förbi ett kokande hål!!
Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

Lämna en kommentar