Våra dagar på Union Island i bilder

Dagarna på Union Island passerar fort och jag tänkte att jag i detta inlägg skulle berätta om dem i bilder.

Utsikten från vår båt. Vi låg ankrade precis intill ett Kitesurf-område och beundrade deras skicklighet och konster dagarna i ända.

Vi träffade för första gången ett par ”fans” som hade sett oss på Youtube och nu ville bjuda oss på öl. Så vi spenderade kvällen på deras hyra katamaran och hade det riktigt trevligt. Jag tror att Gustav trivdes bra på sin plats… ;)

Lokala ölen på St Vincent och Grenadinerna tycks vara Hairoun, själv är jag ju ingen öldrickare men både Gustav och Evelina kunde intyga att det inte var någon höjdare.

Ja, vad säger man? Gratis är gott? ;)

Ena dagen drog vi en liten vandring till Chatman Bay en vik på sydkusten av ön. Mycket fin med bara några få båtar och barer. Här spenderade vi dagen med att läsa, bada och snorkla.

En riktigt härlig strand fanns det vid Sparrows Beach club där jag unnade mig en massage för huvudvärkens skull. Evelina och Gustav skulle njuta av en öl så länge men drevs snart till vansinne av knotten som tagit över den lilla viken. Det slutade med att Gustav stod ute i vattnet för att undkomma dem medan Evelina fortsatte att tampas med dem på land.

Kaktusar och en underbar vy.

Många hus runtom öarna här är ofta lite oklara om de är bebodda eller inte. Vissa ser jätte förfallna ut, andra välskötta men oavsett kan de hända att de är obebodda. Frågan är om det här var det? Vad tror ni?

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

Lämna en kommentar