Projektet

Vi är ett par som satsar på att segla jorden runt på obestämd tid i vår lilla Vagabond 31:a och startade vår färd den 20:e augusti 2016. Vi kommer att ta med olika personer som under tiden ombord ingår i besättningen. Båten är som sagt ganska liten, men vi ser absolut inga problem att ta med andra härliga människor på vårt äventyr.

Vi vill försöka vidga våra perspektiv och uppleva världen från en annan sida, lära oss om andra kulturer och länder samtidigt som vi tar oss runt med hjälp av våra egna och naturens krafter. Försöka jobba med lite olika småprojekt som till exempel farorna med marint skräp. Tips och förslag tas gärna emot! :)

Under resans gång kommer vi dokumentera och dela med oss av massa oförglömliga händelser och möten i fjärran länder. Vi ska försöka uppdatera den här hemsidan så mycket som möjligt med bilder och blogginlägg och dessutom kommer ni att kunna hitta oss på Instagram, Youtube och Facebook.

Sail along!

6 tankar på “Projektet

  1. Hej

    Jag såg på ett forum att ni tidigare letat efter besättning till er resa, har ni fyllt era platser eller tänkt om angående detta ? Om ni är intresserad av lite sällskap så är jag intresserad att följa med. Erfaren kappseglare och sjöman i själen. hör gärna av er om ni fortfarande saknar sällskap (: anna.wgros@gmail.com

    Fair winds!

  2. Här sitter jag och myser bort jobbdagen med att zooma in på era kartor och drömma mig bort :-) Ser verkligen fram emot att få följa er resa! All lycka och välgång!

Kommentarer inaktiverade.