Bråttom till Fort de France…

Då måste vi lätta ankar och åka till Fort de France nu?!
Tre timmar senare sitter vi på akuten och väntar på att Linns namn ska ropas upp… ”Lönn alaun” hör vi någon ropa och Linn gissar att det är hennes tur. Ett par timmar går och när Linn väl kommer ut så har dom röntgat huvudet och domen blev migrän. Vi får skjuts ner till båten och är hoppfulla om att svaret på huvudvärken äntligen är funnen.

Nästa dag vaknar vi på en gungande ankarplats i en levande stad. Vi äter en snabb frukost innan vi tar dingen in till kajen för en liten upptäcktsfärd. Planen är att ladda upp nästa youtubeklipp. Men på tok för långsamt internet sätter käppar i hjulen. Ganska skönt ändå… Att inte alla ställen måste vara lika effektiva som Europa. Jag lutar mig tillbaka och njuter av den lokal ölen med det passande namnet ”Bakfull”.

På kvällen sätts det så upp en stor scen precis vid hamnen. Och självklart kunde vi inte låta bli att stämma in i den lilla festivalen med lokala dansuppträdanden. Kebaben i skjulet smakade gott och stämningen var på topp! Och ja, vi somnade som små barn den kvällen.

Nästa dag var tänkt att även den skulle tillbringas i huvudstaden. Men lite illavarslande väderrapporter gjorde att vi istället drog upp ankaret och satte segel norrut…

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

Lämna en kommentar