Årets långseglare och föreläsning på G!

Hej allihopa!

Nu var det ett tag sen vi skrev här och ja, allt är bra med oss. Vi har haft fullt upp med att hinna träffa alla och jobba sen vi kommit hem. Jag jobbar som ”lärarassistent” och Gustav som elevassistent, båda på Gullmarsgymnasiet i Lysekil. Tiden har gått fort och det har varit skönt att vara hemma i Sverige igen. Även om det också varit påfrestande att inte ha något eget hem då vi växlar mellan att bo i lägenhet med min mamma och bror och huset utanför stan som Gustavs föräldrar bor i. Min huvudvärk har väl blivit lite bättre men någon riktig bot på det hela har vi inte funnit ännu.

Men så till rubriken! För några veckor sedan blev vi inbjudna till Lysekils Segelsällskap Gullmar, där vi höll en liten föreläsning om hur vi haft det under vår långa seglats, vad som varit bra, mindre bra och mycket mer. Sedan fick vi även pris för Årets Långseglare! Så ett stort tack till Lysekils Segelsällskap Gullmar för den fina utmärkelsen och för en mycket trevlig kväll. Och eftersom både vi och LSSG tyckte att det var så roligt med föreläsning, valde vi att boka in en till direkt, denna gången för allmänheten.

Så det blir alltså en liten föreläsning för alla som vill vågar och kan! Den 11:e januari kl 18, på LSSG (Badhusgatan 14 i Lysekil) är ni alla varmt välkomna! Vi börjar med föreläsningen på ca 1 timme för att sedan avsluta med fika och mingel. Vi hoppas att detta kommer att bli en inspirerande kväll för oss alla! Vi även att prata lite grann om hur vi tänker inför framtiden och våra planer framöver. Jag hoppas att vi ses? :)

Vill ni ha lite mer information och kanske klicka i om ni kommer (så att fikat räcker till alla) TRYCK HÄR! Så hamnar ni på det evenemang vi skapat på Facebook, men det går givetvis bra att dyka upp även utan anmälan!

Ha det så bra!

Dela med dig:
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE

Lämna en kommentar