För din egna hälsa

Morsning korsning bloggen! Måndag morgon och solen skiner, det är en riktigt bra start på veckan och det är första gången på väldigt länge som det känns bra med måndag. Det här inlägget hade jag tänkt att tillägna massage, vilket är en alldeles utmärkt behandling som jag tycker man borde nyttja lite oftare. I dagens samhälle är det många som arbetar på kontor och jag är ganska säker på att många inte tänker någonting på ergonomin när de arbetar. Sitter man vid ett skrivbord åtta timmar om dagen så kommer man till slut få problem med nacke och rygg, förutsatt att man inte sitter ergonomiskt. Jag har under några år haft enorma problem med just min nacke och massage har hjälpt mig väldigt mycket med mina besvär, så det är något som jag varmt kan rekommendera. Det har dock inte bara hjälpt mig med nacken utan det har även gett mig en stund där jag kan släppa allt runtomkring och bara fokusera på mitt egna välmående. En stund för total avkoppling. Jag har väldigt lätt för att uppleva stress och när jag hamnar i en stressig period så blir det oftast mycket fel. Kortfattat sagt så är jag och stress ingen bra kombination. Som tur är så finns det många verktyg för att kunna bli av med stress och just massage är ett av de verktygen. Nu är det inte många veckor kvar tills det är dags för semester och för många av oss är det några hektiska veckor som väntar innan det är ledighet på agendan. Om ni känner att det kan bli lite för tufft så kan jag rekommendera en massage för att få lite avkoppling, så att ni inte går på semester och är helt utslagna. Nu får jag önska er en fortsatt fin måndag så hörs vi snart igen!