Klassisk massage när den är som bäst

God förmiddag på er! En härlig dag som denna tänkte jag skriva om något som jag har uppfattat är ganska vanligt, ont i ryggen. I dagens samhälle känns det som att nästan varje människa lider av smärtor i sin rygg. Därför kommer dagens inlägg handla om klassisk massage i Lysekil.

Jag är bara en av alla människor som med jämna mellanrum får ont i ryggen, för mig beror det nog främst på att jag inte tänker på ergonomi när jag jobbar. Jag jobbar på ett lager där jag till viss del sitter på kontor och till viss del är ute på lagret och jobbar med olika uppgifter. Detta är två arbeten som kräver mycket av kroppen, för att kroppen ska må bra bör man tänka på ergonomi. Som sagt är jag väldigt dålig på att tänka på hur jag utsätter kroppen i arbetet, ergonomin är helt enkelt inget jag tänker på i vardagen. Detta leder i sin tur till att jag med jämna mellanrum får ont i kroppen och framförallt i ryggen. För att ta hand om smärtan har jag börjat gå på klassisk massage i Lysekil, det gör att jag behandlar smärtan samtidigt som jag förebygger den till viss del innan den hinner bryta ut. Massagen har verkligen räddat mig, sedan jag började få massage upplever jag inte alls samma typer av smärta som jag gjorde tidigare. För massagen går jag till ett företag som heter Touched by Ebba, det här företaget är en stor del till att min kropp mår så bra. Tidigare har jag provat andra massager och jag tycker ingen är lika bra som den jag får hos just det här företaget. Jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är som gör den extra bra, det bara är så. Jag kan starkt rekommendera er om Touched by Ebba ifall ni är intresserade av en klassisk massage i Lysekil.