Mamma fick hjälp med flyttstäd

Hej och välkommen! Vad roligt att du har hittat till min blogg och att du är intresserad av att läsa ett inlägg. En fin onsdag som denna tänkte jag skriva ett inlägg om när min mamma flyttade, jag kommer även prata om den hjälpen hon fick av företaget Närkes Fönsterputs & Städ. Vi såg till att hon fick den hjälpen hon behövde med flyttstäd i Hallsberg.

För två veckor sedan hjälpte jag min mamma att flytta, eftersom vi barn har flyttat hemifrån behövde hon inte så mycket utrymme och flyttade därför till en mindre lägenhet. Jag och min bror såg till att hjälpa henne med flytten av möbler och flyttlådor, så att hon skulle slippa belasta sin kropp för mycket. Mamma har nämligen lite problem med sin kropp och får lätt långvarig värk om hon anstränger sig för mycket, därför tyckte vi det var viktigt att hjälpa henne med flytten. Dessutom ville vi att hon skulle få hjälp med flyttstädningen av den gamla lägenheten, dock kunde varken jag eller min bror hjälpa henne med det. Därför såg vi till att leta upp ett företag som jobbar med flyttstäd i Hallsberg och se om de kunde hjälpa mamma, vi hittade då Närkes Fönsterputs & Städ. Som flyttpresent till mamma anlitade vi dem för att ta hand om städningen av den gamla lägenheten, något som mamma verkligen uppskattade. Det känns bra att vi kunde ge henne all den hjälpen hon behövde, efter allt hon har gjort för oss i våra liv är det dags att ge tillbaka lite. Att vi och det här företaget kunde underlätta flytten för mamma betyder allt, det var dessutom oslagbart att se hennes lyckliga ansikte. Företaget som genomförde flyttstädningen var riktigt professionella och duktiga, jag kommer definitivt anlita dem igen ifall jag skulle behöva någon hjälp med städning. Dessutom kan jag rekommendera er om dem ifall ni exempelvis behöver hjälp med flyttstäd i Hallsberg med omnejd.