Mina snygga naglar

Hejsan och god eftermiddag! Nu har jag äntligen varit på en nagelsalong och fått vackra naglar och det här med att skaffa tjusiga naglar är någonting som jag funderat länge på, men det har inte blivit av innan nu. Det hela började med att en av mina bästa vänner en dag hade gjort en nagelförlängning och jag ville få lika vackra naglar som henne och det var inte en dag för tidigt, för så länge jag kan komma på så har jag bitit på naglarna. När det kommer till det här med naglar i Heby med omnejd så berättade min vän att hon hade varit på Salong Rosa Katten, och jag bestämde att boka en tid, och för ett par dagar sedan så var jag där och jag är otroligt nöjd med resultatet. 

Salong Rosa Katten är en nagelsalong som bedrivs i hemmamiljö och salongen vänder sig både till alla oss som vill få hjälp inom naglar i Heby, men tack vare att det är en sådan kvalitativ nagelsalong så passar salongen lika bra för alla som bor i närheten, till exempel i Enköping eller Sala. Hon som driver salongen har utbildning inom naglar och arbetar för att alla som kommer dit ska bli 100 procent nöjda och det är någonting som både min vän och jag är, och något jag är övertygad om att också ni kommer att bli ifall ni bestämmer er för att gå dit. Med såhär fina naglar så finns det inte på världskartan att jag skulle bita på dem och jag kan inget annat säga än att det nog inte hade gått att få bättre hjälp än såhär. Med andra ord så kan jag varmt rekommendera er alla att boka en tid till denna salong, så kommer ni också snart att ha tjusiga och eleganta naglar.