Samtalsterapi hjälpte mig

God morgon gott folk! Hoppas att ni mår bra och ser fram emot en ny fantastisk vecka. Efter en tids uppehåll tänkte jag återigen börja uppdatera här på bloggen, dagens inlägg blir starten för det. Dagens inlägg kommer handla om när jag valde att gå i samtalsterapi i Karlshamn, något som jag tycker är ganska personligt och känsligt men ändå vill dela med mig av till er.

Tidigare har jag inte riktigt vart fullt ärlig med er, eller snarare att jag inte har öppnat upp mig fullt ut. Under en lång period mådde jag väldigt dåligt, jag kände inte att jag hade någon och prata med och jag kände hur mitt mående bara blev sämre och sämre. Det är anledningen till att jag nu har haft en liten paus från bloggen, jag har behövt jobba på mig själv och mitt mående. Med tanke på att jag har mått så pass dåligt har jag inte orkat lägga tid på saker såsom bloggen, jag har fått prioritera andra saker som har varit viktigare för mig just nu. Under den här tiden har jag fått otroligt bra hjälp från företaget Terapi-Online, dit har jag vänt mig för samtalsterapi i Karlshamn. Det är något som verkligen har hjälpt mig, det har gett mig nya tankesätt och jag har fått hjälp att gå till botten med vad det är som har fått mig att må som jag har gjort. Efter en tid i samtalsterapi kan jag ärligt och naket säga att jag har fått hjälp med det jag har haft svårigheter med och att jag idag mår bättre. När jag började i samtalsterapi i Karlshamn trodde jag helt ärligt inte att det skulle hjälp mig med mitt mående, ack vad fel jag hade. Eftersom jag har fått så bra hjälp av det ville jag skriva det här inlägget till er för att kanske kunna hjälpa någon av er. Ifall någon av er mår dåligt vill jag verkligen råda er att ta hjälp, även om det kanske ser omöjligt ut finns det hjälp att få.