Tufft på jobbet nu

Hallå där bloggen! Känslan av att vara tillbaka på jobbet hade kunnat vara betydligt bättre än vad den faktiskt är. I måndags när jag kom in till mitt skrivbord så låg det en enorm hög med arbeten som behöver göras så fort som möjligt. Inte det välkomnandet som man kanske hade hoppats på men det finns inte så mycket att göra åt saken. Det är nu jag önskar att jag hade haft en stresshantering som är gjord av stål, för det här kommer ta väldigt mycket av min kraft och påverka mig rejält under några veckor framöver. Min kollega befinner lite i samma sits men han befinner sig inte i någon som helst stress, utan hans stresshantering är otroligt imponerande. Det finns egentligen ingenting att göra förutom att utföra arbetet i min egna takt, men vetskapen att det ska gå så fort som möjligt tynger mig väldigt mycket. Jag har till en viss del en bra stresshantering, men när det blir för mycket på en gång så kan det hända att jag drabbas av lite panik. Framförallt när det kommer till arbetet, då blir jag betydligt mer stressad än i mitt privatliv. Där är jag oftast väldigt stresstålig och drabbas sällan av stress. Det beror nog mest på att jag försöker se till så att jag inte hamnar i sådan situationer som kan påverka mig. När det kommer till arbetet så har jag inte riktigt samma typ av kontroll, jag kan inte styra över hur mycket arbete som kommer till mig och när deadline för dessa jobben är. Därför blir jag mer exponerad för stressiga situationer likt den som har inträffat nu, men det är väl bara att ta sig igenom den här perioden så fort som möjligt antar jag. Förhoppningsvis så kommer det en lugnare period om några veckor.