Vårt efterlängtade spabad

Tjenare, hallå, hej! Det gläder mig att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg. Just det här inlägget tänkte jag ska handla om resan som jag och min sambo gjorde när vi letade efter ett spabad i Falkenberg, ifall du tycker det låter intressant är det bara att fortsätta läsa.

För några månader sedan, när sommaren började komma, bestämde jag och min sambo att vi skulle köpa oss ett spabad till vår altan. Det är något vi har velat ha ända sedan vi byggde altanen för några år sedan, vi har dock inte känt att pengarna har funnits till det eftersom det är ganska dyrt. Nu har det som sagt gått några år och vi har verkligen sparat pengar för att vi ska ha möjligheten att köpa vårt efterlängtade spabad. I våras började vi därför kolla efter företag som sålde spabad i Falkenberg, där vi bor. Ett företag som vi fick upp var Villapool Nord, ett företag som vi verkligen fick ett jättebra intryck av. Det enda negativa var att de inte låg i just Falkenberg, så vi letade vidare. Efter det hittade vi inget företag som vi fick samma känsla av, vi tänkte hela tiden tillbaka till Villapool Nord. När vi då insåg att de vände sig till hela Sverige blev vi otroligt glada, det var som att alla bitarna bara föll på plats. Något som jag verkligen gillar med det här företaget är att man får precis all den informationen man behöver på deras hemsida, allt står väldigt utförligt och det är lätt att förstå. Nu när jag skriver det här inlägget står vårt spabad på plats och vi har redan använt det flitigt, vi hade inte kunnat bli nöjdare än vad vi är. Till er som letar efter ett spabad i Falkenberg, ifall ni inte hittar något företag i närheten som ni faller för kan jag verkligen rekommendera er att kolla in Villapool Nord.