Vi ska hyra hinderbana

Tjenixen alla läsare! Jag och några kompisar har beslutat oss för att ta en helg i Uppsala nu under semestern och bjuda in massa vänner för att på dagen anordna en del aktiviteter och på kvällen kommer det vara lite av en fest. Två stycken i vårat kompisgäng fyller nämligen år om två veckor och då pratade vi om att göra något storslaget. Jag hade fått nys om att man kan hyra uppblåsbar hinderbana i Uppsala till ett överkomligt pris så jag presenterade den idén för mina vänner och alla tyckte att det lät riktigt bra. Så i eftermiddag när jag kommer hem så ska jag sätta mig och kolla om det finns någon hinderbana tillgänglig under den dagen som vi ska ha våran tillställning. Vi är ett gäng på tio personer som nästan varje helg umgås och en gång om året så ser vi till att göra något riktigt rolig, i många somrar har vi nu åkt utomlands men i år sa vi att det blir något på hemmaplan. För att få ihop pengar så har vi gjort upp en lista med regler som ska följas hela året och om någon av de reglerna bryts så är det böter som gäller. På den listan så finns bland annat försovning till jobbet och det är ganska många hundralappar som jag har blivit av med på det. I år har vi samlat ihop en väldigt stor kassa vilket gör att vi kan anordna något riktigt storslaget. Jag har inte riktigt kollat än hur mycket jag har bidragit till kassan men jag misstänker att jag ligger högt upp på listan. Det gör visserligen inte så mycket med tanke på att pengarna ändå går till en rolig sak i slutändan, sen är det kanske inte så bra att man försover så ofta som jag gör men jag ska förbättra mig. Nu måste jag åka hem och kolla om vi kan få tag i någon hinderbana.