Återigen en fin trädgård

Hallå där! Vad roligt att du har hittat till min blogg för att läsa ett inlägg eller två. Det här inlägget kommer handla om den fantastiska hjälpen jag har fått med trädgårdsarbete i Mjölby från företaget TG:s Allt. Det var första gången jag fick hjälp av det här företaget och skulle gärna vilja dela med mig av det.

För något år sedan lade jag och min man ner mycket tid och kraft för att få trädgården fin, något som vi båda hade drömt om ett tag. När vi väl var färdiga med det var trädgården otroligt fin, vi kunde knappt förstå att det var vår trädgård. Sedan dess har det nästan bara gått utför, vilket framförallt beror på att varken jag eller min man har särskilt mycket kunskap eller är duktiga på trädgårdsarbete. För ett tag sedan var trädgården återigen ful och ovårdad, det var anledningen till att vi kontaktade TG:s Allt för att få deras professionella hjälp med trädgårdsarbeten i Mjölby. Vi ville se hur väl deras arbete resulterade för att eventuellt skapa en långvarig kontakt där vi kunde få deras hjälp med jämna mellanrum. När de var här och hjälpte oss med trädgården första gången förstod vi ganska fort att det här var det rätta företaget för arbetet, när de lämnade oss hade vi fått en riktigt fin trädgård igen. Eftersom vi fick så bra hjälp av dem bestämde vi oss för att förlänga kontakten med dem, så att de kunde hjälpa oss framöver. Än idag hjälper de oss med jämna mellanrum och vi hade inte kunnat vara nöjdare. Det här är verkligen företaget man ska vända sig till om man vill ha hjälp med trädgårdsarbeten i Mjölby med omnejd. Det var allt jag hade att dela med mig av i dagens inlägg, jag hoppas att ni har gillat det. Ha det nu så bra så hörs vi snart igen.